Det er et krav, at en arbejdsplads med medarbejdere får lavet en arbejdspladsvurdering. Denne skal sørge for, at dit firma har et godt arbejdsmiljø. Det er også en måde, hvorpå du som arbejdsgiver kan holde styr på arbejdsmiljøet. Medarbejderne skal være med til at lave APV’en i samarbejde med arbejdsgiveren. Dette sikrer det bedste arbejdsmiljø i det enkelte firma. Hos Nordjysk Ergoterapi kan vi hjælpe dit firma med at have det bedste arbejdsmiljø.

Når der er tale om det ergonomiske arbejdsmiljø, handler det blandt andet om arbejdsstillinger. Vi ser på, hvordan dine medarbejders arbejdsstillinger bliver ergonomisk bedre. Dette kan betyde, at I kan undgå blandt andet ømme led og skader på kroppen. Vi sørger nemlig for, at jeres kroppe bliver mindst muligt belastet, mens I er på arbejde. Dette betyder, at dit firma kan undgå langvarigt sygefravær, der er kommet af overbelastninger og andre ergonomiske problemer ved arbejdet.

En APV vurdering skal laves ud fra det enkelte firma. Der er derfor ikke specifikke regler for, hvordan man får det bedste arbejdsmiljø, men der er helt bestemte regler om APV, som dit firma skal overholde. Når den er lavet, skal den være tilgængelig og kunne læses af alle parter i firmaet. Det skal blandt andet stå klart og tydeligt, hvem der har ansvar for, at den bliver brugt i praksis.

Arbejdspladsvurdering – med Nordjysk Ergoterapi

Hos Nordjysk Ergoterapi kan vi hjælpe dit firma med at få det bedste arbejdsmiljø, og hvor der tages højde for ergonomi og nedslidning. Vi ser blandt andet på, hvilke arbejdsstillinger dine medarbejdere har. Vi ser på hvilke risici, der er ved disse og tager udgangspunkt i dem. Der er nemlig stor forskel på hvilke risici, der er ved ensidigt arbejde og arbejde med belastninger af forskellig art.

Med et arbejdsmiljø, der er ergonomisk godt, undgår dit firma, at I bliver hurtigt nedslidte eller får akutte overbelastninger. Dit firma undgår derfor langvarige sygdomsforløb, der er på grund af et ergonomisk dårligt arbejdsmiljø. Vi kan hjælpe dit firma med at indrette arbejdspladsen hensigtsmæssigt. Vi hjælper jer derfor med at få en god arbejdspladsvurdering, som følger alle love på området. Dette giver glade og fysisk sunde medarbejdere, hvilket gør dit firma bedre.

Vil du høre mere om ergoterapi, og hvad det kan gøre for dit firma? Så giv Nordjysk Ergoterapi et kald på tlf.: 44 14 02 20, eller send en mail på: tina@nordjyskergoterapi.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du ca. 10 gange om året modtage interessante nyheder inden for sundhed, behandling og ergoterapi.

Tilmeld dig her