Hvorfor kan det betale sig at investere i arbejdsmiljøet i dit firma? Det giver dig blandt andet gladere medarbejdere. Dette gør, at de er glade for at møde ind, hvilket vil reducere stress og sygdom. Et godt ergonomisk arbejdsmiljø gør også, at du undgår, at dit firmas medarbejdere får langvarige sygdomsforløb på grund af de belastninger, de kan få på arbejde. Har du brug for hjælp til at få et bedre arbejdsmiljø i dit firma? Så prøv ergoterapi i Aalborg. Hos Nordjysk Ergoterapi er vi altid klar til at hjælpe dit firma.

Er arbejdsmiljøet ergonomisk dårligt i dit firma, kan du risikere, at dine medarbejdere bliver nedslidte, får ømme og stive led. Dette kan i sidste ende gøre, at de kommer i et langvarigt sygdomsforløb. Dette vil de fleste arbejdsgivere helst undgå. En ergoterapeut kan hjælpe dit firma med at forbedre arbejdsmiljøet. Dette gør man blandt andet ved at se på arbejdsstillingerne i dit firma. Disse kan nemlig give belastninger, som kan give store problemer senere hen.

Hos Nordjysk Ergoterapi hjælper vi med at gøre dit firma ergonomisk bedre. Dette kan sørge for, at dine medarbejdere ikke behøver sygemelding og behandling for lidelser, som er kommet af deres arbejde i dit firma. Leder du efter ergoterapi i Aalborg eller omegn, så er vi klar til at hjælpe dig og dit firma.

Ergoterapi Aalborg – hvordan hjælper det?

Et ergonomisk dårligt arbejdsmiljø kan give stivhed, ømhed eller smerter i blandt andet led, knogler og muskler. Der er mange forskellige risici ved et arbejde, alt efter hvilke belastninger man får. Der er blandt andet både risici ved et stillesiddende arbejde og et mere fysisk krævende arbejde, hvor løft, skub og træk er en del af arbejdsopgaverne. Begge former for arbejde belaster kroppen, men på hver deres måde.

Hos Nordjysk Ergoterapi i Aalborg kan vi hjælpe dit firma med at belaste dine medarbejdere mindst muligt. Vi ser blandt andet på, hvilke arbejdsstillinger I har i dit firma. Så finder vi ud af, hvordan vi forbedrer dem bedst muligt. Dette er starten på et meget bedre arbejdsmiljø i dit firma. Du får derfor også et firma, du kan være mere stolt af.

Vil du høre mere om ergoterapi, og hvad det kan gøre for dit firma? Så giv Nordjysk Ergoterapi et kald på tlf.: 44 14 02 20, eller send en mail på: tina@nordjyskergoterapi.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du ca. 10 gange om året modtage interessante nyheder inden for sundhed, behandling og ergoterapi.

Tilmeld dig her