Har man haft en blodprop i hjernen eller en hjerneblødning kan det påvirke ens bevægelighed, styrke, koordination og udholdenhed. Dette er bare de fysiske udfordringer, man kan have som følge af en blodprop. Det kræver ofte noget genoptræning, før man kan komme tilbage til sin normale hverdag. Hos Nordjysk Ergoterapi kan vi hjælpe dig med genoptræning efter blodprop i hjernen.

Hos Nordjysk Ergoterapi kan vi hjælpe med din rehabilitering. Vi hjælper dig med at opnå den bedst mulige funktionsevne – så tæt på den du havde før blodproppen. Mange ting, der før var simple, kan nu være svære at takle. Det kan være at lave mad, gøre rent, ordne vasketøj og endda at spise og tage sig af sin personlige pleje.

Vi hjælper dig, så du kan klare disse aktiviteter på bedst mulig vis, med så lidt hjælp som muligt. Vi hjælper med din genoptræning efter blodprop i hjernen, samt ergonomisk vejledning. Vi hjælper dig og dine kære med at finde ud af, hvordan du bedst muligt kan komme til at klare aktiviteter, så du så vidt muligt kan komme tilbage til din normale hverdag igen.

Genoptræning efter blodprop i hjernen – hvordan?

Hos Nordjysk Ergoterapi ser vi på din situation og dine behov. Vi skræddersyer en plan for din behandling ud fra de behov, du har. Vi hjælper dig med at genoptræne din funktionsevne og hjælper dig med at bruge hjælpemidler til de opgaver, du ikke kan klare. Vi giver aldrig op, men hjælper dig med at finde nye løsninger, som kan hjælpe dig gennem din dag. Selv flere år efter sygdommen ramte, har vi succes med at genoptræne og skabe varige bedringer.

Vi giver dig vejledning og sparring sammen med din genoptræning efter blodprop. Dette gør, at vi kan hjælpe dig med at indrette og tilpasse dine omgivelser, så de bliver en hjælp og ikke en forhindring for din funktionsevne. Vi hjælper dig også med at finde frem til og bruge hjælpemidler, som kan hjælpe dig med at leve dit liv optimalt igen.

Vi gør alt, hvad vi kan for, at du kan få en bedre livskvalitet. Dette gør vi blandt andet ved at vise dig, hvad du kan, og hvordan du kan gøre det. Vi hjælper dig med at se muligheder frem for begrænsninger. Dette vil øge din tillid til dig selv, din glæde og til sidst din livskvalitet.

Vil du høre mere om ergoterapi, og hvad det kan gøre for dig? Så giv Nordjysk Ergoterapi et kald på tlf.: 44 14 02 20, eller send en mail på: tina@nordjyskergoterapi.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du ca. 10 gange om året modtage interessante nyheder inden for sundhed, behandling og ergoterapi.

Tilmeld dig her