Bestil ergonomi, sundhedstjek og APV på abonnement – så passer vi på dine medarbejdere året rundt. 

Der kan selvfølgelig også laves anden aftale om enkeltstående ydelser.

 

Hos Nordjysk Ergoterapi tilbyder vi virksomheder ergonomi, sundhedstjek og APV på abonnement, fordelen for virksomhederne er klar – mindre sygefravær og bedre bundlinje.

I Danmark skyldes ca. 25% af alle langtidssygemeldinger over 8 uger skader, sygdomme og smerter i muskler og led. Nationale undersøgelser viser, at ca. 75% af danskerne jævnligt oplever smerter i ryg, arme, ben, nakke og hoved. Virksomheder kan være aktivt medvirkende til at nedbringe sygefraværet via en aftale med Nordjysk Ergoterapi.

Ved at have en fast aftale med os, sikrer vi, at jeres virksomheds APV overholde lovgivning og alle medarbejdere har kendskab til ergonomi og kender til egen sundhed – dette skaber trivsel, øger arbejdsglæde og dermed mindskes sygefraværet.

Ergonomisk vejledning

Pris pr. måned kr. 79,00

Mest solgte

Ergonomisk vejledning og Sundhedstjek

Pris pr. måned kr. 139,00

Ergonomisk vejledning, Sundhedstjek og APV

Pris pr. måned kr. 199,00

Overholder din virksomhed lovgivningen om APV (Arbejdspladsvurdering) ? 

Blot virksomheden har 1 ansat gælder lovgivningen om APV. Der er 5 faser som en APV skal indeholde:

  • Identificering og kortlægning af virksomhedens samlede arbejdsmiljø
  • Beskrivelse og vurdering af arbejdsmiljøproblemer
  • Inddragelse af sygefravær
  • Prioritering af løsninger
  • Udarbejdelse af handlingsplan samt retningslinjer for opfølgning på handleplan

Har arbejdspladsen brug for ergonomisk vejledning?

Ja, det har alle arbejdspladser – fordi næsten alle arbejdspladser i dag har gode stole, borde, maskiner osv. Men som typisk ikke bruges eller bruges forkert.

Tit er medarbejderne så fokuseret på selve arbejdsopgaven, at de overhører kroppens signaler i lang tid og derfor undlader eller glemmer at benytte de gode redskaber som ofte er lige ved hånden.

Kroppens signaler på dårlig ergonomi er smerter, træthed og nedsat livskvalitet.

Via ergonomisk vejledning kan arbejdspladser bruges optimalt og arbejdet kan udføres sikrere og ofte hurtigere uden problemer med smerter og sygemeldinger.

Nordjysk Ergoterapi tilbyder en gennemgang af arbejdspladser med udgangspunkt i den enkelte medarbejder eller mindre grupper af medarbejdere i forhold til arbejdsopgaver og det inventar eller de maskiner, som er til rådighed for medarbejderne.

Kontakt os

Cases

Alle medarbejdere i administrationen fik individuel ergonomisk vejledning. Et par medarbejdere havde brug for stol og ståmåtte, som kunne tåle vand og daglig rengøring med vand. Vi fandt frem til den perfekte stol og måtte. Medarbejder siger efterfølgende: Min hverdag har ændret sig og alt hvad vi fik fortalt og vores nye ting bliver brugt flittigt hver eneste dag. 

Alle medarbejdere fik individuel ergonomisk vejledning. Borde og stole var helt ok, men de fleste medarbejdere brugte ikke de indstilllingsmuligheder, som var tilgængelige. Alle fik viden om egen krop og hvordan de bedst kunne bruge deres stol, bord m.m. i hverdagen. Medarbejder sagde efterfølgende: Jeg var startet her for 3 mdr. siden og havde bare sat mig på den anviste plads uden at tænke over indstilling. Jeg kunne med det samme mærke at indstilling af mit bord og min stol gør en stor forskel for min krop.

Flere afdelinger af Nordjyske Bank har fået individuel ergonomisk vejledning af Nordjysk Ergoterapi. Alle medarbejdere fik gennemgået indstilling af stol, bord, skærm, mus m.m. Alle fik en dialog og viden om stå kontra sidde. Afdelingerne har efterfølgende indkøbt relevant udstyr til deres medarbejdere og som der blev sagt: Det handler ikke kun om ergonomi. Det handler om, at vi bliver set, hørt og passet på. Besøget af Nordjysk Ergoterapi har haft indflydelse på vores hverdag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed mollis, dolor ac pharetra imperdiet, lacus nisl ultricies felis, ut cursus lectus arcu eu elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mi enim, posuere ut lacus vitae, posuere commodo justo. 

Nordjysk Ergoterapi har flere gange været hos BK Nord. Alle medarbejdere har fået vejledning ved deres personlige arbejdsstation. Vi har kigget på borde, stole, skærme, mus, indretning m.m. Flere medarbejder havde brug for stole med mulighed for mere højde – direktøren var hurtig og de fleste havde, hvad de skulle bruge sammen dag eller kort tid efter. Medarbejder: Nåh det er derfor, jeg altid nærmest har villet lægge ned på stolen – det er fordi den er for lille og det er den eneste løsning, min krop har kunnet finde frem til. Jeg får en helt anden følelse nu, hvor jeg kan få stolen højere op

Hos Højer Møbler fik medarbejdere i både administration og produktion individuel ergonomisk vejledning. Her blev blandt andet kigget på brug af håndværktøj som f.eks. skruemaskiner m.fl. Sammen fandt vi frem til, hvordan medarbejdere bedst mulig kan passe på kroppen. Vi afprøvede og ændrede placering af produktionsgenstand og gennemgik flere måder, som medarbejderne kunne placere sig på, som ville være mere hensigstmæssige. Medarbejder fortalte: Jeg kan godt mærke i min skulder, at det vil være godt at sænke de stole, jeg skal samle, længere ned og at det vil være godt for mig at sidde ned en del af dagen.

Alle medarbejdere på kontoret fik individuel ergonomisk vejledning. Flere sad på for små stole, som ikke kunne blive høje nok. Dette resulterer i dårlig holdning af ryggen, slid på hofte- og knæled, dårligere blodgennemstrømning m.m. Flere brugte også almindelige mus til deres computer. Efter vejledninger sagde medarbejder: Hvorfor har ingen givet mig den viden før. Så havde jeg måske undgået dårlig ryg og hånd. Men desværre har jeg en alder, hvor ingen fik denne viden på arbejdspladser. Håber din vigtige viden om ergonomi kommer ud til mange virksomheder i det nordjyske land

Lagermedarbejdere hos COOLSHOP har fået undervisning i tunge løft, anatomi m.m. og derefter har Nordjysk Ergoterapi været rundt på lageret og har givet individuel vejledning til flere medarbejdere, som ønskede dette. Følgende udsagn er kommet fra medarbejdere: Super fint oplæg med gode informationer og øvelser. Jeg vil tænke over at bruge øvelser, vi har fået vist. God viden. God inspiration. Nyttig viden. Fedt med et foredrag, der be-/afkræfter, hvad man selv tænker om ens løft i hverdagen. Brugbar viden – jeg kan bruge hver dag.

Nordjysk Ergoterapi er i gang med gennemførsel af APV hos Maks Rengøring ApS