Hvad er ergoterapi? Ergoterapi kan blandt andet hjælpe med genoptræning efter sygdom eller en ulykke. Hos Nordjysk Ergoterapi starter vi altid et forløb med en gratis indledende samtale. På denne måde kan vi sammen med kunden finde ud af, om vi kan hjælpe med deres problem. Så laver vi en forundersøgelse og til sidst skræddersyer vi et træningsforløb. Leder du efter en ergoterapeut i Aalborg eller Nordjylland til din genoptræning? Hos Nordjysk Ergoterapi står vi altid klar til at hjælpe.

Efter vores indledende samtale, skal du bestille tid til en forundersøgelse. Forundersøgelsen hjælper os med at give en vurdering af dig, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Dette tager cirka 90 minutter, hvorefter vi kan lave en plan for din behandling.

Forløbene for genoptræning bliver altid skræddersyet til den enkelte. Typisk vil et forløb være to til tre gange om ugen, alt efter hvad behovet er hos den enkelte. En træningstime varer cirka 60 minutter. Kan du lave øvelser hjemme, måske med hjælp fra en pårørende, kan du måske komme hurtigere gennem genoptræningen. Det betyder også, at det ikke er nødvendigt, at du tager ud til os to til tre gange om ugen – måske er en enkelt gang om ugen nok. Det kommer helt an på dig og dit behov.

Ergoterapeut Aalborg – hjælp til flere aktivitetsproblemer

Ergoterapi kan hjælpe rigtig mange mennesker på flere punkter. Det handler blandt andet om at sørge for, at den enkelte kommer gennem hverdagen med størst mulig livskvalitet. Der er nemlig rigtig mange ting, der kan påvirke vores evne til at lave helt almindelige aktiviteter. Dette gælder både i hjemmet, i fritiden og på arbejde. Som ergoterapeut i Nordjylland kan Nordjysk Ergoterapi hjælpe dig med at udføre helt almindelige aktiviteter igen.

Aktivitetsproblemer kan være inden for alt. Det kan være de helt almindelige hverdagsting, som madlavning, rengøring, pasning af børn og spisning. Det kan også være at ordne vasketøj, gå ture og din personlige hygiejne. Det kan endda være dit arbejde eller dine fritidsaktiviteter. Det er lige meget om det er sport, håndarbejde eller lignende.

Hos Nordjysk Ergoterapi er vi altid klar til at hjælpe dig med at komme gennem hverdagen med en større livskvalitet uden for meget hjælp.

Vil du høre mere om ergoterapi, og hvad det kan gøre for dig? Så giv Nordjysk Ergoterapi et kald på tlf.: 44 14 02 20, eller send en mail på: tina@nordjyskergoterapi.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du ca. 10 gange om året modtage interessante nyheder inden for sundhed, behandling og ergoterapi.

Tilmeld dig her